Ekstra ressurser

Mange av kursene våre inneholder ekstra ressurser, som for eksempel kan være kompendier, begrepslister, tankekart, formelark og andre nyttige dokumenter som kan være en støtte for å effektivt lære seg det viktigste frem mot prøver og eksamen

Kompendium

Kompendium er en tekstlig oppsummering av det viktigste du skal lære deg i emnet. Disse er særlig populære i lesefag med stort pensum. Våre kompendier gir deg essensen av pensum, og kan gjøre det lettere å gå i dybden på originalkildene i pensumlisten senere. Vi tilbyr kompendier i utvalgte kurs.

Våre kompendier kan lastes ned for å supplere øvingen på pensum.

Begrepslister

Begrepslister er dokumenter som inneholder en oversikt og forklaring av de viktigste begrepene i kurset. Dette er fine oppslagsverk, men kan også være nyttig for å teste sin egen kunnskap eller for quize hverandre i en kollokviegruppe. Vi tilbyr begrepslister i utvalgte kurs.

Lagre, print, les! Alle våre kompendium kan skrives ut på papir.

Formelark

I regnefag tilbyr vi ofte oversikt over de viktigste formlene man bør kunne. Formelarkene  omtales som kompendier, siden de også de ofte inneholder en del forklaringer også.

Lag ditt digitale tankekart

I enkelte kurs tilbyr vi tankekart, som tar sikte på å organisere de viktigste temaene i kurset visuelt. Det kan også være veldig nyttig å utvikle egne tankekart som en måte å organisere og jobbe med ideene i kurset selv!

Mer om våre andre læringsmidler

Prøv EnkelEksamen i dag

Finn kursene du er interessert i og prøv helt gratis!

Ingen brukerprofil eller
betalingsinformasjon er nødvendig.