Effektiv læring tilpasset videregående skole

Våre videokurs er laget av toppstudenter,  og har repetisjonsoppgaver, sammendrag og Lær med AI for å hjelpe deg med å være forberedt til både timer, prøver og eksamen. Gjør som over 35.000 studenter har gjort tidligere, og gjør EnkelEksamen til din beste studievane!

10 års erfaring til din fordel – nå vil vi hjelpe deg på VGS

I løpet av de siste 10 årene har vi hjulpet over 35.000 studenter innen høyere utdanning med å nå sine ambisjoner og karaktermål. Tilbakemeldingene fra disse studentene er fantastiske, og nå kan også du som elev på VGS få tilgang til effektiv og fleksibel læring!

Vi har allerede to kurs klare: Historie VG3 og Matematikk S1. Vi jobber med å lansere nye kurs fortløpende og vil fra høsten 2024 ha et enda større tilbud av kurs til deg. Alle kursene utvikles i tråd med de nye læreplanene for VGS.


Er det noen spesielle kurs du ønsker vi skal lage? Meld interesse for disse kursene i kursoversikten.


Lær når du vil og hvor du vil med videokurs fra toppstudenter

Vi vet at alle ikke føler de lærer like mye i timene, eller får like mye ut av pensumbøkene. Våre videokurs, skapt av toppstudenter som har mestret fagene selv, er tilpasset for deg og din fagplan. Disse studentene har nylig gått ut av videregående skole med toppkarakterer i faget de underviser i, og er nå studenter ved blant annet Norges Handelshøyskole (NHH), Handelshøyskolen BI og NTNU.

Vi snakker klart og enkelt, og gjør at komplekse temaer blir forståelige og engasjerende. Enten du forbereder deg til en time eller en prøve, jobber med lekser, eller bare vil styrke din forståelse, er våre videokurs et effektivt supplement til skolehverdagen og en god løsning for at du skal kunne få den standpunktkarakteren du ønsker.

Vår plattform gir deg tilgang til toppkvalitets videokurs døgnet rundt, så du kan studere mellom aktiviteter, mellom timer eller når du føler du har tid og lærer best. Friheten til å tilpasse din egen læring og timeplan er her!

Introduksjonsforelesning i Historie VG3 kurset vårt.

Mestringsfølelse med våre repetisjonsoppgaver

Med våre skreddersydde repetisjonsoppgaver kan du teste og styrke din forståelse av fagstoffet. Fra enkle spørsmål til komplekse utfordringer, våre oppgaver og løsningsforslag hjelper deg å forstå og huske det essensielle – en perfekt forberedelse til både daglige vurderinger og store prøver. Våre oppgaver er designet for å bygge din selvtillit og kunnskap, og gir deg feedback og løsningsforslag uten ventetid. Og står du fast, kan du alltid få hjelp av vår Lær med AI 24/7.

Fleksibel læring med våre repetisjonsoppgaver som gir deg hint og løsningsforslag.

Få kontroll over læringen med vår progresjonsbar

Vi vet at kontinuerlig fremgang og tilbakemelding er nøkkelen til suksess på VGS. Vår progresjonsbar viser deg nøyaktig hvor du står i hvert kurs. Se din egen fremgang, forstå hvilke emner du mestrer og identifiser emner som trenger ekstra oppmerksomhet. Vår progresjonsbar er mer enn bare en oversikt; det er ditt personlige verktøy for å sette mål og oppnå dem, og gir deg kontroll på at du kommer deg gjennom det du skal!

Få kontroll og oversikt hvordan du ligger an i kursene dine med progresjonsbaren.

Lær med AI – 24/7 tilgang til din personlige læringsassistent

Står du fast, eller har du et spesifikt spørsmål? Får du ikke den hjelpen og veiledningen som du trenger på skolen? Lei av å måtte betale dyrt for live leksehjelp? Vår Lær med AI er drevet av nyeste ChatGPT4-Turbo, er trent på innhold spesielt for dine fag, og er alltid tilgjengelig for å gi deg den hjelpen du trenger, når du trenger den. Enten det er for å løse en vanskelig matematikkoppgave, forstå et komplekst konsept, eller få kreative idéer til prosjekter eller du ønsker å teste deg selv og din forståelse, så er vår Lær med AI alltid tilgjengelig som en læringspartner. Mestre dine fag med personlig veiledning tilpasset akkurat dine behov – uten å måtte vente på tur eller betale for dyre privatlærere.

Få 1:1 veiledning i fagene dine med AI som kan vårt kursinnhold.

Nå dine mål, og slipp å ta opp fag som privatist

Enten drømmestudiet ditt har høye karakterkrav, krav til minimumskarakter i enkeltfag eller krever en fagkombinasjon som er vanskelig, så vil vi hjelpe deg. Ved å bruke vår tjeneste samtidig som du tar fagene på videregående skole, kan du oppnå den forståelsen og kompetansen du trenger for å lykkes første gang. EnkelEksamen støtter dine karakterambisjoner gjennom videregående skole, og gir deg friheten til å lære på egne premisser. 


Prøv VGS kurs gratis

Finn kursene du er interessert i og prøv helt gratis!

Ingen brukerprofil eller
betalingsinformasjon er nødvendig.