Repetisjonsoppgaver

Få bedre forståelse for pensum gjennom aktiv læring med våre repetisjonsoppgaver

Repetisjonsoppgaver med løsningsforslag

Repetisjonsoppgavene som følger hver videoleksjon på EnkelEksamen er en av våre viktigste og mest populære metoder for å forbedre og forsterke læringen. Dette gir deg som elev og student en måte å benytte aktiv læring, i motsetning til å bare motta informasjon passivt fra videoleksjonene og tekstlige dokumenter.

Aktiv læring

Passiv læring, som for eksempel skjer i tradisjonelle forelesningssituasjoner,  er en ensidig overføring av informasjon fra lærer til student, hvor studentene mottar kunnskap uten direkte engasjement eller interaksjon. Denne tilnærmingen kan være effektiv for å dekke store mengder informasjon raskt, men kan ofte føre til overfladisk forståelse og begrenset hukommelse av det du faktisk skal lære. 

På den andre siden fremmer aktiv læring en dypere forståelse og engasjement ved å kreve at studentene bruker kunnskapen de har tilegnet seg. Repetisjonsoppgaver legger til rette for aktiv læring og gir elever og studentene muligheten til å umiddelbart anvende og reflektere over lært materiale. Repetisjonsoppgavene på EnkelEksamen varierer fra enkle repetisjoner til komplekse problemløsningsoppgaver og legger grunnlaget for en dypere forståelse og bedre hukommelse av konseptene.

Frisk opp kunnskapen din med repetisjonsoppgaver når som helst

Grundige løsningsforslag

De fleste av våre repetisjonsoppgaver kommer med grundige løsningsforslag. Dette betyr at du kan se våre nettlæreres forklaring på hvorfor det rette svaret er rett, og de gale svarene er gale. Dette gjør at repetisjonsoppgavene ikke bare er en test av kunnskapen din, men også en måte å lære materialet på og utvikle en dypere forståelse av faget.

Fleksibel læring med våre repetisjonsoppgaver som gir deg hint og løsningsforslag

Test deg selv før eksamen

Vi hører stadig fra studenter at de setter stor pris på repetisjonsoppgavene, og bruker disse aktivt i løpet av kurset, men også som øvingsmateriell rett før prøver og eksamen. Kursene våre inneholder rikelig med eksamensrelevante oppgaver, så her er det bare å øve så mye man orker!

Mer om våre andre læringsmidler

Prøv EnkelEksamen i dag

Finn kursene du er interessert i og prøv helt gratis!

Ingen brukerprofil eller
betalingsinformasjon er nødvendig.