Om oss

Velkommen til EnkelEksamen, din kilde til eksamensforberedelser innen høyere utdanning! Vi spesialiserer oss på å lage effektive, eksamensrelevante kurs for studenter innen økonomi, HR, organisasjonspsykologi, eiendomsmegling, og mange flere fagområder.

Våre kurs er nøye designet av toppstudenter, som selv har mestret disse fagene, og som forstår hva som er utfordrende. Vi streber etter å forklare alle konsepter på en enkel og grei måte, slik at selv de avanserte temaene blir lett tilgjengelig for alle studenter.
Vi tilbyr videoer som går rett på sak og som tar i bruk effektive eksempler og illustrasjoner for å hjelpe deg forstå. Med repetisjonsoppgaver, løsningsforslag og oppgavevideoer sikrer vi at læringsinnholdet sitter før eksamen.

Og tro oss, vi vet at organisering i studiehverdagen kan være en utfordring. Med vår læringsplattform kan du lære når du vil, hvor du vil, og ha full kontroll på egen progresjon. Det er motiverende å se at læringen går fremover steg for steg! Mindre stress, mer kontroll, mer tid til det du virkelig trenger å fokusere på.

Vi bringer også det beste av teknologi med vår AI-assistent basert på ChatGPT-4, klar til å svare på dine faglige spørsmål når du trenger det. Med tilgang til alt av kursinnhold, er assistenten din personlige veileder gjennom kurset. Det er bare kreativiteten som setter grenser for hvordan du kan maksimere ditt læringsutbytte i dialog med denne assistenten!

Vi har også et kursforum der vi kan hjelpe hverandre. Jobb sammen, løs problemer, og gjør læringen enda bedre.

Mulighetene for læring har aldri vært bedre enn akkurat tiden vi lever i nå! I EnkelEksamen er vi dedikert til å forme fremtidens læring med en effektfull kombinasjon av innhold, pedagogikk og teknologi. Vi ser frem til å være en del av din læringsreise.

Besøk oss

Pilestredet 15,
0164 Oslo

Kontakt oss

[email protected]
Eller klikk på chatten nede i høyre hjørne ↘

Team

Andreas Lillebø

AI utvikler

Anna Hassanzadeh

Produktutvikler

Daniel Moen

UX/UI-designer

Fredrik Edvardsen

Nettlærer

Henrik Nysether

Nettlærer

Ingrid Jakobsson

Ingrid Jakobsson

Leder HR

Julia Ambro Riis

Markedsfører og nettlærer

Julie Høgetveit

Nettlærer


Julius Stang

Julius Stang

Leder plattform

Marte Moen

Nettlærer

Marte Hardal

Nettlærer

Mathias Nesheim

Leder innhold og tjenester


Ole Kristian Jensen

Ole Kristian Jensen

Nettlærer

Rune Mofoss

Daglig leder

Sander Caillè

Nettlærer

Simone Jacobsen

Nettlærer


Theodor Rudby

Nettlærer

Vegard Nesland

Nettlærer

Viktor Olsen Juklestad

Nettlærer