Er du usikker på hva du skal velge av valgfag til høsten eller våren? Her gir vi deg et lite utvalg av de mange grunnene til hvorfor du bør velge Personlig økonomi.

Hvorfor skal du velge Personlig økonomi?

Personlig økonomi er ikke bare et populært og spennende fag på BI, men også et fag hvor du lærer deg praktiske ting som du vil kunne få bruk for i din egen hverdag. I faget vil du tilegne deg kunnskaper som dekker ulike økonomiske aspekter. I tillegg vil du lære hvordan du skal anvende jus når du skal løse juridiske problemstillinger knyttet opp til arv, ekteskap og samliv.

Lurer du på hvordan du skal skille mellom juss- og økonomidelen i Personlig økonomi? Sjekk ut dette blogginnlegget.

Stor relevans for virkelige situasjoner

Faget vil gi deg en større forståelse for ulike dilemmaer og problemstillinger du vil kunne møte på gjennom livet. Faget vil gi deg nyttig informasjon som vil hjelpe deg til å håndtere slike situasjoner. I tillegg tror vi at dette faget og dette kurset er noe alle vil kunne mestre.

Vårt eksamenskurs dekker alle de nødvendige temaene du må kunne for å stille godt forberedt til eksamen. Vi håper du velger Personlig økonomi og tror dette er et fag du vil syntes er givende, nyttig og ikke minst morro!

Vi har nå laget et etterlengtet eksamenskurs i dette faget. Du kan prøve kurset gratis på EnkelEksamen.no.