Matematikk 2 og 3 er oppdatert!

Få 25% rabatt på begge kursene

Gjelder perioden 26. mars – 9. april.

Vi har oppdatert kursene i Matematikk 2 og Matematikk 3 for NTNU. Frem til 9. april får du 25% rabatt på disse to kursene, ved å bruke rabattkoden “matte25” når du kjøper dine kurs.

Rabattkoden gjelder kun for Matematikk 2 og Matematikk 3 på NTNU.

Begge kursene er oppdater!

Matematikk 2

Vi har oppdatert kurset og fylt på med nye videoer om vektorer, minimum og maksimum, flateintegral og Greens teorem. Med de nye oppdateringene inneholder kurset nesten 9 timer med video. I tillegg til dette, så er kurset fylt opp med nesten 40 nye oppgaver. Alt fra enkle oppgaver for å trene på teori, til komplekse eksamensrelevante oppgaver, slik at du blir best mulig rusta for eksamensdagen.

Matematikk 3

Vi har også oppdatert Matematikk 3.
Kurset innholder nå mer om lineære systemer av differensialligninger, fasediagram og komplekskonjugasjon.
Du får en grundigere gjennomgang av hvordan man løser oppgaver med minste kvadraters metode, og bruk av enkel matriseregning for å løse et bredt spekter av problemstillinger, som for eksempel interpolasjon.

I tillegg har kurset fått flere nye oppgaver med gjennomgående løsningsforslag på de mest kompliserte emnene, slik at du vil være godt forberedt til eksamen.

FAQ:

Hvor lenge varer tilbudet?

Tilbudet gjelder fra fredag 26. mars til fredag 9. april.

Hva går tilbudet ut på?

Ved bruk av rabattkoden “matte25” får du 25% rabatt på eksamenskursene Matematikk 2 og Matematikk 3 for NTNU.

Hvordan benytter jeg meg av tilbudet?

Legg kursene du ønsker å kjøpe i handlekurven. Før du legger inn kortinfo trykker du der det står “Kampanjekode?”. Og videre legger du inn rabattkoden “matte25”.