Vinn alle dine eksamenskurs for høstsemesteret + AirPods Pro!


Du kan delta ved å verve en medstudent, bli vervet eller ved å registrere en gratis profil på EnkelEksamen.no. Klikk på lenken for å verve eller les videre om konkurransen.

Konkurransen avsluttes onsdag 6. september kl 12.00.

Slik deltar du!

Verv medstudent – Få opptil 2000,- i vervepremie!

Ved å klikke på lenken under kommer du rett til vår verveside. Her kan du enkelt kopiere og dele din personlige vervelenke. Du kan sende denne til så mange medstudenter du ønsker, og for hver medstudent som registrerer seg med din unike vervelenke, får du ett lodd i trekningen av konkurransen.

I tillegg får du 100,- i vervepremie for hver student du inviterer som gjennomfører et kjøp. Du kan samle opptil 2000,- i vervepremie som du kan benytte ved kjøp av kurs hos EnkelEksamen.no – så om du ikke skulle vinne konkurransen så kan du uansett få gratis kurs hos EnkelEksamen denne høsten.

Bli vervet!

Om du mottar en vervelenke fra en fadder eller medstudent, og du registrerer deg via denne innen onsdag 6. september kl 12.00 er du automatisk med i trekningen i konkurransen.

Når du registrerer deg via en vervelenke, får du også automatisk 100,- som du kan benytte ved ditt første kjøp. Den du blir vervet av mottar også 100,- i vervepremie når du har gjennomført ditt første kjøp.

Når du har fullført registreringen av din bruker kan du doble dine vinnersjanser ved å verve medstudenter til EnkelEksamen.no med din unike vervelenke.

Registrer deg på EnkelEksamen.no

Har du ikke mottatt en vervelenke, men ønsker å delta i konkurransen kan du også delta ved å registrerer en gratis profil på EnkelEksamen.no.

Etter at du har fullført registreringen av din bruker, kan du doble dine vinnersjanser ved å inviterer dine medstudenter til EnkelEksamen.no med din unike vervelenke.

Spørsmål og svar til Verve- og registreringskonkurransen.

Vi trekker to tilfeldige vinnere. Én vinner blant alle som har vervet minst en medstudent i konkurranseperioden. Her får man ett lodd for hver medstudent man har vervet som har fullført registrering av sin profil. I tillegg trekker vi én vinner blant alle som har registrert ny bruker i konkurranseperioden. Vinneren blant alle nyregistrerte brukere inkluderer både de som har registrert seg via en vervelenke og de som har registrert seg uten vervelenke. For både verving og registrering gjelder normale brukervilkår på EnkelEksamen.no som blant annet innebærer at det ikke er lov å være registrert med mer enn én profil.

Hvis du vinner får du tildelt alle dine anbefalte eksamenskurs for høstsemesteret + ett par med AirPods Pro.

Nei, du kan ikke verve deg selv. EnkelEksamen sine generelle brukervilkår inkluderer blant annet at det ikke er lov å være registrert med med enn én profil, og følgelig kan man ikke verve seg selv. Ved mistanke om verving av ugyldige kontoer vil man bli ekskludert fra trekningen.

Ja, du kan sende din vervelenke til så mange du vil. For hver person som registrerer seg med din unike vervelenke mottar du ett lodd i trekningen. Du får også 100,- i vervepremie for hver person som registrerer seg med din unike vervelenke når de har gjennomført sitt første kjøp, og du kan samle opptil 2000,- i vervepremie.

Ja, etter at du har registrert deg via vervelenken du har mottatt fra en medstudent, kan du selv finne din unike vervelenke. Du kan da kopiere din unike vervelenke og dele den til så mange medstudenter du ønsker.