Betalansering

Psykologi, organisasjon og ledelse

Nå kan du endelig få eksamenshjelp i Psykologi, organisasjon og ledelse. Nå i høst lanserer vi del 1 av vårt splitter nye eksamenskurs.

Selv om formatet er nytt, er målet det samme som før: du skal nå ambisjonene dine på eksamen 💪

For å sikre at både innhold, struktur, format og læring fungerer så godt som mulig ønsker vi dine tilbakemeldinger. Derfor får du nå hele den første delen av eksamenskurset, som inneholder 20 videoer og ca. 80 quizzoppgaver, helt gratis.

Det eneste vi ber om i retur, er dine ærlige tilbakemeldinger!

Ta kurset gratis

Nettlærer Ingrid om kurset

Hei! Mitt navn er Ingrid og jeg er en av flere nye nettlærere på EnkelEksamen. Nylig har jeg ferdigstilt den første delen av et splitter nytt kurs i Psykologi, organisasjon og ledelse – som du kan ta gratis nå!

Psykologi, organisasjon og ledelse er et fag mange syntes er vanskelig. Mitt mål er vi skal hjelpe deg å bygge en solid grunnmur som du kan bygge videre på, slik at du kan nå ambisjonene dine i faget.

Jeg har delt opp kurset i flere deler, der du nå får tilgang til første hoveddel som omhandler grunnleggende psykologi i individet

Videoene tar for seg det grunnleggende i psykologi, som hvordan man tar beslutninger, hva er egentlig de ulike perspektivene på læring, og hvordan fungerer hukommelsen. Dette er mekanismer og prosesser som skjer i hver og én av oss hver dag – og som er viktig å forstå for organisasjoner. Videoene er tettpakket med teori og eksempler som hjelper deg å forstå hvordan teorien omgjøres til praksis.

Kapittel 1: Biologiske prosesser

Dette er prosesser som ofte er ubevisste og styres i høy grad av biologien vår.

Emner:

Kapittel 2: Personlige egenskaper

Dette er egenskaper som skiller oss fra hverandre, og forklarer hvem hver og hvorfor vi handler som vi gjør.

Emner:

Kapittel 3: Kognitive prosesser

Dette er prosesser som skjer når vi skal ta for oss ulike oppgaver og problemstillinger

Emner:

Jeg gleder meg veldig til å se deg i kurset og til å lese nettopp dine tilbakemeldinger – slik at jeg kan gjøre resten av kurset enda bedre!

Takk og værsågod 🧡
Hilsen Ingrid
Nettlærer i Psykologi, organisasjon og ledelse
Ta kurset gratis
Nytt format

Et litt annerledes kurs

Psykologi, organisasjon og ledelse er et annerledes fag, siden vi koker ned pensum til det mest grunnleggende. Det dekker ikke alt som kommer på eksamen, men gir deg et godt grunnlag som du kan bygge på videre.

Mer eye candy

For å illustrere prinsipper, tankemåter og metoder i faget, bruker vi mange eksempler, og har skreddersydde illustrasjoner. Dette gjør det enklere for deg å følge med, og enklere for å oss å få frem viktige poeng.

Ofte stilte spørsmål

Dette kurset er ment å gi en grunnleggende innføring i de ulike emnene som dekkes av pensum, og det er mulig at nettopp den teorien du har spørsmål om ikke finnes i kurset vårt. Send oss gjerne en melding i chatten så hjelper vi deg!

I det fullstendige kurset som lanseres våren 2020, så kommer det til å være en egen del der vi går igjennom hvordan man kan svare på en eksamensoppgave.

Ja, denne første delen av kurset, som omhandler individnivået er gratis. Det fullstendige kurset som lanseres til våren tar vi oss betalt for.