Mer fleksibilitet når du kjøper eksamenskurs

EnkelEksamen fornyer kurstilganger

Etter å ha spurt hvordan studenter ønsker å kjøpe og bruke våre eksamenskurs, gjør vi nå endringer for å gi deg som student tilgang på akkurat det du trenger for å nå dine eksamensmål.

Når du nå kjøper eksamenskurs får du semestertilgang og kan velge mellom tre ulike nivåer: Sølv, Gull og Diamant. Det betyr at du nå kun betaler for tjenestene og innholdet du selv har behov for, og at du får tilgang ut semesteret uansett når du kjøper – slik at du ikke behøver å stresse over at tilgangen går ut noen dager før eksamen.

Du kan lese mer om hva som er inkludert i de tre tilgangsnivåene nedenfor 👇🏻

Bestem selv hva du trenger
– få tilgang ut semesteret

Sølv

Du få tilgang til:

 • Alle videoer i kurset
 • Chat med AI
 • Faglig hjelp i forum
Gull

Du får tilgang til:

 • Alle videoer i kurset
 • Chat med AI
 • Faglig hjelp i forum
 • Eksamensforberedende oppgaver
 • Alle dokumenter i kurset
Diamant

Du får tilgang til:

 • Alle videoer i kurset
 • Chat med AI
 • Faglig hjelp i forum
 • Eksamensforberedende oppgaver
 • Alle dokumenter i kurset
 • Chat med toppstudenter

Kursene er de samme, men du betaler kun for det du trenger for å nå eksamensmålene dine.

Hva er inkludert?

Videoer i kurset:

Alle våre eksamenskurs inneholder videoleksjoner som er laget spesifikt for å gjøre deg best mulig forberedt til eksamen. Dyktige nettlærere forklarer deg pensum og viser deg steg-for-steg hvordan du enkelt løser vanskelige eksamensoppgaver, slik at du vil mestre oppgavene.

Inkludert i alle tilgangsnivåer.

Eksamensforberedende oppgaver:

Øvelse gjør mester! Lær raskere og test deg selv med eksamensrelevante oppgaver i flere problemstillinger rett etter at du har lært noe nytt. Mål progresjonen din og se hvordan du gradvis mestrer det eksamensrelevante pensum.

Eksamensforberedende oppgaver er inkludert i tilgangsnivået Gull og Diamant.

NB! Eksamenskursene i Markedsføringsledelse, Bacheloroppgave og Strategi inneholder ikke quizoppgaver, da disse er tilpasset prosjektoppgaver.

Dokumenter i kurset:

Last ned formelhefter, sammendrag og kompendier som gir deg ytterligere overblikk over eksamensrelevant pensum og som er svært verdifullt i arbeid med øvingsoppgaver før eksamen. Dokumenter er inkludert i tilgangsnivået Gull og Diamant.

NB! Ikke alle eksamenskursene har dokumenter inkludert. Dette kommer tydelig frem på kurssiden for hvert enkelt eksamenskurs.

Faglig hjelp i forum:

Få hjelp når du står fast. Få svar fra dine medstudenter eller våre dyktige nettlærere på faglige spørsmål i kursforumet. Inkludert i alle tilgangsnivåene.

Chat med toppstudenter:

Få raskere hjelp når du står fast. Dyktige nettlærere står klare til hjelpe deg i vår chat-tjeneste. Med Diamant-tilgang har du eksklusiv tilgang til faglig hjelp med chatten og du står først i køen for å få svar. Vi hjelper deg gjennom hele semesteret og i eksamensperioden, også dagen før eksamen. Ingen spørsmål er for store eller for små!

Hva innebærer semestertilgang?

For å gjøre det enkelt for deg får du nå tilgang ut inneværende semester. På den måten er du sikret tilgang til de delene av kurset du ønsker, og du unngår at tilgangen går ut før eksamen. Prisen for eksamenskursene vil være den samme gjennom hele semesteret. Med andre ord, jo tidligere du kjøper – jo mer utbytte får du av eksamenskursene dine!

FAQ:

Hva koster de nye tilgangene?

Sølv koster 899,-, Gull koster 1098,- og Diamant koster 1897,-.

Hva er nytt?

Tidligere kunne man kjøpe tilgang i 1, 3 eller 6 måneder, og det var ikke mulig å velge hvilke tjenester man ønsket tilgang på. Nå gjelder tilgangen fra den dagen du kjøper kurset og ut inneværende semester. Du kan også velge hvilke tjenester du ønsker å inkludere i din tilgang. Vi opererer altså med tre tilgangsnivåer, Sølv, Gull og Diamant. Se hva som er inkludert i oversikten over.

Hva om jeg ønsker å oppgradere pakke?

Du kan når som helst oppgradere tilgangen din. Oppgradering fra Sølv til Gull vil koste 299,- og oppgradering fra Gull til Diamant vil koste 799,-. Oppgraderinger gjør du selv via “Min profil” på nettsiden.

Hvorfor gjøres endringene?

En viktig tilbakemelding fra dere studenter under kundeundersøkelsen som ble sendt ut i januar 2021, var at mange ønsket større kontroll over hvilke funksjoner og tjenester man kjøper tilgang til på EnkelEksamen.no.

Av den grunn har vi valgt å skille ut deler av tjenesten våre i valgfrie alternativ. På den måten kan de som ønsker få tilgang til videoene uten å betale for de andre delene av tjenesten våre. 

For å gjøre det enkelt for deg får du nå tilgang ut inneværende semester. På den måten er du sikret tilgang til de delene av kurset du ønsker, og du unngår at tilgangen går ut før eksamen.

Vi er oppriktig takknemlig for å ha deg som kunde på EnkelEksamen, og håper du setter pris på at vi hele tiden jobber for å gjøre opplevelsen bedre og øke verdien for deg som kunde.

Det innebærer også at vi vil kunne tilby enda bedre og raskere oppfølging av de av dere som ønsker tilgang til chat med toppstudenter.