Bedre eksamensresultater
på kortere tid

Eksamensrettede videokurs laget av toppstudenter, med repetisjonsoppgaver, kursforum og andre ressurser som gjør deg klar for eksamen. nu003cbr /u003enSiden 2012 har over 28 000 studenter fra BI, NTNU, OsloMet og flere andre studiesteder kjøpt kurs hos oss. Vi er helt sikre på at vi har et kurs som passer deg!

Effektive videokurs laget av toppstudenter

Vil du bruke studietiden din så effektivt som mulig? I eksamenskursene våre tar toppstudenter deg gjennom emner og oppgaver som gjør deg best mulig forberedt til eksamen. Videoundervisningen bruker illustrasjoner, eksempler og øvelser til å lære deg akkurat det du trenger å vite for å nå dine eksamensambisjoner.

Faglig hjelp i kursforum eller i privat chat

Neste gang du står fast, kan du slappe helt av og vite at det står toppstudenter klare til å hjelpe deg med dine faglige spørsmål, slik at du får den hjelpen du trenger.

Få kontroll over fremgangen din

Du får full oversikt over hvor langt du har kommet i et kurs og hvilke emner og temaer du forstår eller trenger å jobbe mer med. nnKursfremgangen din hjelper deg med å planlegge godt, og til å identifisere hvilke deler av et kurs du trenger å fokusere på eller trenger ekstra hjelp med.

Test kunnskapen din

Våre repetisjonsoppgaver hjelper deg med å teste kunnskapen din og sørge for at du husker det du trenger til eksamen. Du kan gjennomføre repetisjonsoppgavene så mange ganger du ønsker.

Hva sier studentene om oss?

Jeg har fått en dypere forståelse for faget, lært teorier og metoder som jeg ikke fikk med meg i forelesningene og fått hjelp med å forberede meg enda bedre til eksamen. Man har mulighet til å stille spørsmål i chat om det er noe man ikke skjønner, og man kan regne med gode svar og de som svarer er svært hjelpevillige! Veldig fornøyd.Ovidie Gilje Eggebø

Med EnkelEksamen kan du sitte på T-banen og se videoer i stedet for å lese på et stille bibliotek. Pensum er hvor som helst, når som helst.Morten Hammarstrøm

Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde fullført skoleløpet på 3 år uten EnkelEksamen.Andreas Olsen

Prøv nå helt gratis

Du trenger ikke registrere deg eller logge inn for å prøve ut kursene våre. Vi lager en midlertidig bruker for deg så du kan sjekke ut kursene våre helt gratis!

Prøv eksamenskursene våre