Vinn eksamenskurs

Fortell hva du synes om EnkelEksamen og vinn eksamenskurs!

Din stemme er verdifull!

Din mening og erfaring med EnkelEksamen er svært verdifull. Det er du som student som vet best hvordan det oppleves å bruke eksamenskursene og hvordan det hjelper deg i din studiehverdag.

 

Nå har du muligheten til hjelpe andre studenter gjennom å fortelle med dine egne ord hva du liker best med EnkelEksamen, hvorfor andre studenter bør sjekke ut våre eksamenskurs og samtidig bli belønnet for det!

Send inn din video!

Hvordan delta?

Vi inviterer deg som har brukt våre eksamenskurs til å fortelle andre studenter om din erfaring. Hva liker du best? Er det et spesielt kurs som har hjulpet deg? Har du fått bedre forståelse for faget, og kanskje fått mer utbytte av forelesningene i kombinasjon med eksamenskursene du har benyttet?

Du vet selv best hvilken verdi og nytte du har fått av å bruke EnkelEksamen i nå dine studiemål. 

Send oss en video der du forteller hvorfor du bruker EnkelEksamen, hva du liker best og hvorfor andre studenter bør sjekke ut eksamenskurs fra EnkelEksamen.

 • Videoen du sender inn bør være i stående format (9:16), som når du filmer en story til Instagram, Snapchat eller TikTok
 • Det er ingen føring for hva du skal formidle og si, så lenge du deler din egne erfaring med å bruke EnkelEksamen
 • Videoen bør helst være maks 60 sekunder

Se vår eksempel på hvordan du kan filme deg selv for best mulig resultat lenger ned.

Hva kan du vinne og hvordan trekker vi vinnerne?

Alle som sender inn sitt videobidrag er med i trekningen av et valgfritt eksamenskurs. I tillegg trekker vi ut de beste "testimonialene" som får alle sine kurs for høst- eller vårsemesteret gratis!

 

 • Det trekkes én tilfeldig vinner blant alle som sender inn et bidrag.
 • Vi trekker ut våre favoritter blant innsendte bidrag som blir belønnet med alle sine eksamenskurs for høst- eller vårsemesteret

Konkurransevilkår

 • Alle som sender inn bidrag er med i en tilfeldig trekning av én heldig vinner som får et valgfritt eksamenskurs for høst- eller vårsemesteret 2022/2023
 • EnkelEksamen velger ut sine favoritter blant innsendte bidrag hvor inntill 3 bidrag får alle sine eksamenskurs for høst- eller vårsemesteret 2022/2023, og resten blir belønnet med et valgfritt eksamenskurs for høst- eller vårsemesteret 2022/2023
 • Ved å sende inn ditt bidrag gir du EnkelEksamen tillatelse til å bruke innsendt video i markedsføring i minst 12 måneder
 • EnkelEksamen vil kun bruke de utvalgte bidragene som belønnes med gratis eksamenskurs i markedsføringen
 • Ved å sende inn ditt bidrag gir du EnkelEksamen tillatelse til å kunne redigere vidoen til bruk i markedsføringen (med dette menes redigering av lengde, lyd, bilde, og evt sette sammen med andre kundetilbakemeldinger. Budskapet vil ikke bli endret eller manipulert)
 • Du må logge inn for å sende inn video via lenken på denne siden, om du ønsker å sende inn på annet vis, kan du kontakte oss i chatten på EnkelEksamen.no

Tips til å filme kundetilbakemelding

 • Sørg for at du har godt lys når du skal filme deg selv.
 • Spill inn videoen et sted hvor det er minst mulig bakgrunnsstøy
 • Forsøk å se i kameralinsen (og ikke på skjermen)
 • Forbered deg på hva du ønsker og si - og lever det med entusiasme og engasjement
 • Se videoen for flere tips

FAQ:

Her har vi samlet noen spørsmål du kanskje har til konkurransen:

Kan jeg delta så mange ganger jeg vil?Du kan sende inn så mange videoer du ønsker, men vil maksimalt kunne bli belønnet for én av de.

Hvor og hvordan vil dere bruke videoen?Hvis din video blir plukket ut som en av våre favoritter, vil vi kunne bruke den i ulike markedsførings- og annonseaktiviteter i våre kanaler på Sosial Medier som Facebook, Instagram, TikTok og Snapchat etc.

Du vil få beskjed om vi plukker ut din video, og vi vil ikke bruke din video i vår markedsføring om du ikke har hørt fra oss.

Hva mener dere med at dere kan redigere videoen?Som beskrevet lenger opp på siden, vil vi ikke gjøre noen endringer på videoen som endrer budskapet du ønsker å komme med.

Typiske eksempler på redigering vi kan gjøre:
- Forbedre lyd og lys-settinger
- Legge til bakgrunnsmusikk
- Kombinere din "tilbakemeldingsvideo" med andre "tilbakemeldingsvideoer".
- Enkel redigering for å tilpasse lengde for ulike formater.

Hvordan plukker dere ut vinneren/vinnerne?Vi trekker én tilfeldig vinner blant alle som deltar, uavhengig av om det insendte bidraget blir plukket ut eller ikke. Her bruker vi en Random Number Generator for å velge ut vinner.De vinnerne som blir plukket ut som våre favoritter plukkes ut ifra noen kritterier vi setter. Vi ønsker ikke å påvirke budskapet som formidles, og legger derfor ingen føringer for det, men kan på generelt grunnlag si at kvaliteten på formidlingsevne og selve videoen teller positivt.