Få 100 kr i avslag på ditt første kjøp!

Registrer deg på EnkelEksamen i dag og få Nå får du 100 kroner i rabatt på ditt første kjøp dersom du registrerer deg med en ny profil på EnkelEksamen.no innen fredag 28. april 2023 kl 23.59. 

Registrer deg!Få 100 kr i rabatt

Registreringskampanjen er gyldig fra mandag 17. april til og med fredag 28. april kl 23.59.

EnkelEksamen tilbyr eksamensrettede videokurs laget av toppstudenter, med repetisjonsoppgaver, kursforum og andre ressurser som gjør deg klar for eksamen.

Siden 2012 har over 25 000 studenter fra BI, NTNU, OsloMet og flere andre studiesteder kjøpt kurs hos oss.

EnkelEksamen tilbyr eksamensrettede videokurs laget av toppstudenter, med repetisjonsoppgaver, kursforum og andre ressurser som gjør deg klar for eksamen.

Siden 2012 har over 25 000 studenter fra BI, NTNU, OsloMet og flere andre studiesteder kjøpt kurs hos oss.

Hva sier andre studenter om EnkelEksamen?

"Takk for A i 3 av 4 fag dette semesteret! Jeg har tidligere vært B-elev, men EnkelEksamen var det jeg trengte for å oppnå A i nesten samtlige fag.

Stå på, dere gjør en fantastisk jobb!"

SimonSimonØkonomi og administasjon - BI

"EnkelEksamen har hjulpet meg med å forstå vanskelige fag og har også hjulpet meg til å få en bedre karakter i et fag jeg måtte ta opp. Jeg liker veldig godt repetisjonsoppgavene etter videoene og anbefaler det virkelig til andre."

KacperKacperForretningsjus og økonomi - BI

"Jeg synes eksamenskurset er lagt opp med en veldig pedagogisk tilnærming til pensum, som gjør det lettere å tilegne seg kunnskapen. Kurset til EnkelEksamen bidro til å gi meg trygghet på jeg ville gjøre det bra på eksamen."

IngridIngridØkonomi og administrasjon - NTNU

Bedre eksamensresultat  på kortere tid!

Få oversikt og kontroll på pensum

Eksamen er rett rundt hjørnet, men det er fortsatt tid til å påvirke ditt eksamensresultat. Med våre eksamenskurs kan du tilegne deg pensum når og hvor du vil, sette på pause, spole tilbake og repetere det du synes er vanskelig. Vi vet hva du kan forvente å møte på eksamen, og har strukturert kursene slik at de skal gi deg god forståelse for det du må kunne.

 

Tilpasse dine eksamensforberedelser slik at du får maks utbytte av de siste ukene og dagene før eksamen, og dermed bedre eksamensresultater på kortere tid.  

Din beste eksamensperiode noen sinne!

Dette nailer du 💪

Vårt mål er at alle studenter ikke bare skal stå på studiene, men også leve opp til sitt fulle potensiale og oppnå de resultatene de fortjener.

 

Registrer deg innen fredag 28. april kl 23.59 for å motta 100 kroner i rabatt på ditt første kjøp!

Skreddersydd kursanbefaling for ditt studie

Når du registrer deg på EnkelEksamen.no setter du opp din profil med ditt studiested, studieretning og studieår. Det gjør at vi til en hver tid har oversikt over hvilke fag du har, og kan gi deg en skreddersydd kursanbefaling for ditt studieløp. Vi anbefaler at du kontrollerer dette ved starten av hvert semester, slik at du blir anbefalt riktig kurs.

 

Registrer din bruker eller oppdater din profil for skreddersydd kursanbefaling for ditt studie i dag.

FAQ:

Her har vi samlet de spørsmålene som oftest blir stilt i chatten på EnkelEksamen.no.

Hvor lenge varer registreringskampanjen?Registreringskampanjen gjelder fra kl 00.01 mandag 17. april frem til kl. 23.59 fredag 28. april 2023.

Hva går kampanjen ut på?Alle som registerer en ny profil på EnkelEksamen.no vil motta en rabattkode med verdi på 100 kroner, som kan benyttes ved kjøp av kurs hos EnkelEksamen.no. Rabattkoden mottar du inne på EnkelEksamen etter å ha fullført registrering.

Rabattkoden vil være gyldig til og med fredag 28. april kl 23.59.
Rabattkoden er kun gyldig ved kjøp av Gulltilgang.

Hvordan benytter jeg rabattkoden?Du benytter rabattkoden ved å legge den inn i feltet for rabattkode på betalingssiden.

Kan tilbudet brukes i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter?Tilbudet kan benyttes i kombinasjon med verv-en-venn-rabatten, men ikke tilbud eller rabatter utover det.

👆 Trykk på knappen over 👆