“Man kan vel si at kurset reddet meg”, sier Fredrik (23)

Fredrik Langsø (23) er en aktiv mann med mange jern i ilden. Ved siden av studier i eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI campus Oslo, bruker Fredrik mye av sin tid på musikk. Når Fredrik ikke spiller gitar og synger, finner du han på en fotballbane eller sammen med gode venner.

“Det tok litt tid før jeg bestemte meg for å gi EnkelEksamen en sjanse. Jeg hadde hørt om kursene fra medstudenter ved flere anledninger, og da annonser for kursene dukket opp på Facebook trykket jeg meg inn. Da oppdaget jeg at jeg kunne prøve ut en del av det kurset jeg hadde mest behov for gratis, og jeg forsto vel egentlig etter den første videoen at dette var noe jeg måtte investere i!

Kurset i mikroøkonomi viste seg å være spesielt nyttig for min del. For å være ærlig kan man vel egentlig si at det reddet meg, da jeg ikke alltid hadde tid eller mulighet til å møte i forelesning på grunn av jobb. Kurset lærte meg det viktigste jeg måtte mestre til eksamen på en rask og effektiv måte, og jeg fikk et eksamensresultat som var langt over hva jeg i utgangspunktet hadde forventet.»

Alle forutsetninger på plass

“Jeg trives utrolig godt med å studere på BI. Det at man har muligheten til å kombinere de gode foreleserne på BI med de fantastiske kursene fra EnkelEksamen, gjør at man har alle forutsetninger på plass for å oppnå gode resultater. Likevel gleder jeg meg også veldig til å ta fatt på en karriere som eiendomsmegler. Vi får se hva som skjer når bacheloren er fullført!”

Vi takker Fredrik for praten, og ønsker han lykke til med resten av studiet!