Kine2

“En ny verden” med EnkelEksamen

Kine Tekseth Berg (22) er ei aktiv jente som studerer markedsføringsledelse på andre året ved Handelshøyskolen BI, Campus Trondheim. Ved siden av studiene trives hun aller best på sin kjære motorsykkel, eller i grasiøs positur i et poledancing-studio. Vi har tatt en prat med trondheimsjenta, som har benyttet våre kurs i forkant av flere av sine eksamener.

“Jeg brukte EnkelEksamen for første gang i fjor, da jeg hadde eksamen i Bedriftsøkonomi og finans. For å være helt ærlig så hadde jeg egentlig ikke særlig store håp om å gjøre det bra på eksamen, og jeg trodde at jeg skulle stryke da jeg så at dette var et fag jeg skulle ha, siden jeg i utgangspunktet foretrekker mer kreative fag.

Jeg hadde sett noen annonser av EnkelEksamen på Facebook, og vurdert om jeg skulle prøve dette, men jeg var litt usikker på hva det var for noe. Jeg synes det virket litt rart at de påsto at man kunne få en A på eksamen ved hjelp av kurset, og derfor var jeg i utgangspunktet egentlig litt skeptisk. 

Likevel, da jeg på samme tid fikk anbefalt EnkelEksamen av medstudenter på skolen, bestemte jeg meg for å gi det en sjanse, og det var som å oppleve en helt ny verden. Kurset hjalp meg til å forstå at mange av formlene i Bedriftsøkonomi og finans har en sammenheng med hverandre, og da jeg var ferdig med kurset satt formlene som smurt. En annen positiv ting var at kurset kom med et eget oppgavesett som var veldig bra, og perfekt å kombinere med tidligere eksamensoppgaver. Det hele endte med at jeg oppnådde et eksamensresultat jeg var veldig fornøyd med, og som var langt bedre enn hva jeg hadde forventet!”, sier Kine.

“Jeg må innrømme at jeg fortsatt er ganske stressa nå som jeg er midt i en eksamensperiode. Jeg brukte EnkelEksamen igjen nå, i forberedelsene til eksamen i Praktisk økonomi- og virksomhetsstyring. Eksamensformen var litt vanskelig i år, og jeg har vært litt frustrert og oppgitt. Jeg er derfor veldig spent på hvordan eksamen faktisk har gått!”.

Alle gode ting er to

Til slutt spør vi Kine om hun har noen gode tips til studenter som bruker EnkelEksamen, basert på den gode erfaringen hun har med videokursene.

 “Jeg har gjort det slik at jeg har sett på videoene og tatt notater underveis. Det vil jeg anbefale til andre, fordi man lærer veldig mye når man skriver. I tillegg må man ta seg god til å lese oppgavene nøye og ikke stresse, fordi det kommer til å gå mye bedre enn man tror!      

I tillegg, straks du har jobbet deg gjennom kurset og notert ned alt det viktigste, vil jeg anbefale å ta en ny gjennomgang der du bare hører på kursholderen samtidig som du ser på notatene dine. Det fungerer perfekt for meg fordi jeg synes det er enklere å huske ting som jeg skriver ned. Under andre runde, dersom det er noe jeg har gått glipp av første gang, noterer jeg meg det også. I tillegg får jeg mer forståelse for det jeg faktisk har skrevet selv ved å ta en ekstra gjennomgang av kurset!”

Vi takker så mye for praten, og ønsker Kine lykke til med resten av sin eksamensperiode!