Pia2

“Dette er helt genialt”, ifølge Pia (20)

Pia Helene Ihlen Waale (20) er ei moteinteressert jente som studerer markedskommunikasjon på første året ved Handelshøyskolen BI campus Oslo. Når hun skal forberede seg til eksamen er hun en flittig bruker av kursene på enkeleksamen.no, og hun har foreløpig benyttet seg av kursene som tilbys i makroøkonomi, statistikk og bedriftsøkonomi.

“Jeg testet EnkelEksamen for første gang da jeg skulle ha eksamen i Makroøkonomi. Jeg hadde blitt fortalt om disse kursene allerede i fadderuka av noen medstudenter, og når eksamen begynte å nærme seg valgte jeg å gi det et forsøk. Det har jeg ikke angret et sekund på!”.

Tid er kunnskap i eksamensperioden

I eksamensperioden er Pia opptatt av å bruke tiden sin produktivt, og veksler mellom forelesninger, trening og EnkelEksamen-kurs.

“Jeg liker å være i forelesninger, og lærer som regel ganske mye av det. Likevel synes jeg at det er supert å bruke EnkelEksamen i tillegg. Det som er så bra med EnkelEksamen er at kursene tar for seg de viktigste tingene som man faktisk får bruk for til eksamen, i tillegg til at man kan ta inn pensum i sitt eget tempo. Jeg satt faktisk og jobbet med EnkelEksamen på skolen senest i dag, og jeg lærte masse på rekordtid!

Siden Pia er en relativt erfaren bruker av EnkelEksamen, spurte vi henne om å dele sine beste tips til hvordan man kunne bruke EnkelEksamen sine kurs på en mest mulig effektiv måte.

“Jeg pleier alltid å se alle videoene i kurset en gang først, der jeg lytter nøye til hva kursholderen sier. Deretter går jeg gjennom videoene en gang til, samtidig som jeg noterer. På denne måten lærer jeg masse! For å være ærlig vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skulle gjort uten EnkelEksamen i eksamensperioden, og jeg synes det er helt genialt”!

Vi takker så mye for praten, og ønsker Pia masse lykke til med resten av sin eksamensperiode!