Lær deg Strategisk økonomistyring – enkelt!

Strategisk økonomistyring – BI er endelig live på EnkelEksamen 🎉

Kurset består av kapitlene:

  • Excel
  • Regresjon (Case 1)
  • Finans og regnskap (Case 2)
  • Risiko (Case 3)
  • EE-spillet (Case 4)

Excel

Skjermbilde fra kapittelet Excel i kurset Strategisk økonomistyring

I Strategisk økonomistyring bruker vi Excel fra start til slutt. Vi anbefaler å bli skikkelig god i Excel for å mestre eksamen. Heldigvis har vi allerede et 3 timer videokurs i Excel, og de 200 første studentene som bruker rabattkoden strat_excel får 50% rabatt på Excelkurset 🤩


Regresjon

Skjermbilde fra kapittelet Regresjon

I regresjonskapittelet vil vi repetere kunnskap du må kunne for å besvare eksamensoppgaver som omhandler regresjon. På slutten av kapittelet finner du caset Fast Forward, som tar for seg tilsvarende problemstillinger som du kan møte i caset Southeastern Transportation Authority.


Finans og regnskap

Skjermbilde fra kapittelet Finans og regnskap

I kapittelet Finans og regnskap vil du få repetert både finans- og regnskapskunnskap som du må kunne for å mestre eksamen i Strategisk økonomistyring. I kapittelet gjennomgås det oppgaver tilsvarende de du kan møte på eksamen, i tillegg til caset VindVision, hvor du møter på samme problemstillinger som i caset Autovision.


Risiko

Skjermbilde fra kapittelet Risiko

I kapittelet Risiko, vil du gjennomgå et større case som tar for seg bedriften Undheim Steel Export. I dette kapittelet gjennomgås tilsvarende oppgaver som du kan møte i caset Swedish Timber, som er relevant for eksamen.


EE-spillet

Skjermbilde fra kapittelet EE-spillet

I det siste kapittetlet, EE-spillet, vil du lære deg det du må kunne for å mestre eksamensoppgavene du kan møte som omhandler det såkalte “BI-spillet”.


Nettlærerne i Strategisk økonomistyring hos EnkelEksamen

Vi gleder oss til å hjelpe deg å mestre Strategisk økonomistyring 😍


Gratulerer! Du er nå i siste innspurt av bachelorforløpet ditt. Sjekk også ut kurset hvor du lærer hvordan du skriver en knallgod bacheloroppgave her.