Dekker EnkelEksamen hele pensum?

Dekker EnkelEksamen hele pensum?

Det er mange som spør oss i chatten om hvorvidt eksamenskursene hos EnkelEksamen.no dekker hele pensum i fagene. Her gir vi deg et raskt overblikk over hva eksamenskursene våre vil (og ikke vil) gjøre for deg som går i 1. klasse på Markedsføringsledelse ved BI.

Bedriften 📖

Bedriften kan være et overveldende fag. Pensum er stort, og eksamensoppgavene varierer mye fra år til år. Før eksamen i Bedriften er det to ting som er viktige. Du bør:

  1. Ha god oversikt over pensum
  2. Mestre å skrive en god besvarelse

Førstnevnte får du når du gjennomgår eksamenskurset på EnkelEksamen, men du må selv trene på å skrive en god besvarelse.Om jeg var deg ville jeg gått gjennom eksamenskurset, samt brukt boken og andre kilder som supplement der du føler du trenger mer for at forståelsen skal sitte.

👉 Prøv eksamenskurset i Bedriften gratis

Markedsføringsledelse 🤑

Vi har fått flere tilbakemeldinger på at det er vanskelig å knytte pensum opp mot prosjektoppgaven. Eksamenskurset vårt er spot on på hvordan du skriver prosjektoppgaven, og tar for seg følgende punkter:

  • Konkrete, overordna tips til hvordan du skriver en akademisk oppgave (inkludert kilder og plagiat)
  • De aller viktigste analysene du bør ha med
  • Hvordan du definerer strategiske markedsutfordringer, strategiske markedsmål og strategiske markedstiltak
  • Hvordan du oppsummerer dine funn fra den faglige begrunnelsen i markedsplanen

Eksamenskurset erstatter ikke pensum, da du fortsatt må benytte pensum og andre sekundærkilder til å skrive en god prosjektoppgave. Det vil imidlertid være et perfekt supplement for å veilede deg i skriveprosessen, og hjelpe deg med å få overblikk i det du MÅ ha med i prosjektoppgaven.

👉 Prøv eksamenskurset i Markedsføringsledelse

Samfunnsøkonomi 🌎

Erfaringsmessig er Samfunnsøkonomi et fag mange studenter sliter med første semester. I pensum har de presset to store fagfelt (mikroøkonomi og makroøkonomi) inn i ett pensum. Som om ikke det var nok, så har de endret til engelsk pensumbok i år 🤯

Vi har fått enormt mange gode tilbakemeldinger fra tidligere studenter av dette eksamenskurset. Fra studenter som har gått fra stryk til å bestå med glans, til studenter som kun har benyttet seg av kurset og fått toppkarakter. Det er vi utrolig stolte av 🌟
For å tilpasse oss pensumendringene har vi oppdatert mikrodelen av eksamenskurset, og innen et par uker vil også makrodelen være helt oppdatert. Dette gjør vi for at du virkelig skal naile eksamen!

👉 Sjekk ut eksamenskurset i Samfunnsøkonomi

Går du i 1.klasse på Økonomi og administrasjon på BI? Les i så fall her 🌟