Er du en av mange som lurer på hva greia med formler er? Syntes du det er mange av dem og klarer ikke helt å skille de fra hverandre? Spørsmål som dette er noe vi får nesten daglig fra studentene på EnkelEksamen. Nå er vi klare til å gjøre det enklere for deg 💥

Da nettlærerne Ole Kristian og Theodor ble ferdig med et av mange kurs vi har lansert dette vårsemesteret, ønsket de å bli utfordret. Vi stilte spørsmålet: hva er det dere studenter (Ole Kristian og Theodor er også studenter) virkelig lurer på? Og hva kan vi lage som vil ha størst effekt i studentens hverdag som ikke er et tradisjonelt fag?

Svaret kom fort: hvordan lese, tolke, forstå og bruke formler. I følge Theodor er det å virkelig kunne dette, litt som å jukse. “Forstår du formler – mer enn bare å pugge dem – vil studieløpet bli mye enklere”, hevder de begge.

Det var slik ideen til dette minikurset i formler ble til.

Siden da har de jobbet knallhardt for å utarbeide dette minikurset til deg. Hensikten med kurset er at du skal få en rask innføring i hvordan du som student, raskt og effektivt, kan bruke formler.

Minikurset tar for seg:

  • Hva en formel er
  • Hvorfor man bruker formler
  • Hvordan du som student kan benytte disse
  • Tips og triks til å virkelig mestre formler

Kurset avsluttes med en quiz som lar deg teste deg selv og hva du har lært.

Vi er sikre på formler aldri mer er vanskelig etter at du har gjennomført dette minikurset 🏆

Lykke til!