Eksamenskurs på nett i Finansregnskap og Regnskapsanalyse

Etter registrering via FB kan du prøve ut alle våre kurs gratis.

Siden 2012 har over 10.000 studenter fra hele Norge blitt hjulpet til en bedre karakter

Videogjennomgang av eksamensoppgaver

Dyktige kursholdere viser deg steg-for-steg hvordan du lett løser vanskelige eksamensoppgaver, slik at du også kan mestre disse oppgavene. Vi streber etter å undervise på en slik måte at du blir inspirert til å forstå faget best mulig, og sammen skal vi sørge for at du har stålkontroll på eksamen.

Få stålkontroll på eksamen – begynn helt gratis

Enkeleksamen er genialt! Jeg lærte mye mer av dette kurset enn jeg gjorde både i forelesning og av å lese i pensumboken. Man kan pause, spole tilbake og høre på nytt – man går ikke glipp av noen ting. Du lærer i ditt eget tempo, hvor og når du vil. Anbefales til alle!

Lisa Westrum Johansen

Chat med dyktigetoppstudenter

Chat med flinke studenter som er her for å hjelpe deg. Uansett om du står fast på en oppgave, lurer på noe om kurset eller har andre spørsmål gjør vi alltid vårt beste til å hjelpe deg. Hos oss er ingen spørsmål for store eller små, og vi ser frem til å høre fra deg i chatten.

Chat med toppstudenter nå – begynn helt gratis

Jeg har brukt EnkelEksamen svært mye. Det har hjulpet meg i mange fag og er svært lett å bruke. Forklaringene er veldig lett å forstå. Kursene jeg har tatt inneholder mange gode oppgaver med veiledning samt formelark og kompendium som er gull å ha. Jeg har anbefalt EnkelEksamen til mange av mine venner, som også studerer utenfor BI. Det beste med EnkelEksamen er at foreleseren forklarer pensum på en veldig god måte, slik at det er lett å forstå for alle. I de stressende eksamensperiodene hadde jeg ikke klart meg uten EnkelEksamen! Her lærer du faktisk pensum på ett blunk, dette siden fokuset nettopp er på hva som kommer på eksamen. De gode karakterene mine hadde jeg ikke klart uten EnkelEksamen.no

Håkon Stoltz

Test deg selv

Chat med flinke studenter som er her for å hjelpe deg. Uansett om du står fast på en oppgave, lurer på noe om kurset eller har andre spørsmål gjør vi alltid vårt beste til å hjelpe deg. Hos oss er ingen spørsmål for store eller små, og vi ser frem til å høre fra deg i chatten.

Få bedre karakter på eksamen – begynn helt gratis!

Helt fantastisk opplegg. I utgangspunktet skulle jeg bare benytte meg av EnkelEksamen i en kontinuasjonseksamen i Finans, men jeg fikk slik nytte av det at jeg valgte å benytte EnkelEksamen i to andre fag også. Har ikke benyttet meg av chatten i løpet av gjennomgangen av faget, men har hatt stor nytte av videoene og spesielt oppgavesettene. I dette faget og Økonomi og Virksomhetsstyring har dere vært flinke til å bruke nok eksempler, det hjelper veldig i forståelsen av innholdet.

Olve Ølmheim

Tilpasset deg somstudent

Vit hvordan du ligger an – se akkurat hvor klar du er for eksamen. Se hvilke emner du er svakest i og få hjelp til å lykkes med disse.

Få kontroll over læringen nå – begynn helt gratis!

Jeg vil absolutt anbefale EnkelEksamen til andre. Det er lærerikt, fleksibelt og ikke dyrt, noe som er passende til en stram studentøkonomi.

Martine Dahlsett

Kurset inneholder

Over 10 timer med video og 329 quiz-spørsmål å bryne deg på.
– Repetisjon og grunnleggende regnskap
– Viderekommende bokføring
– Periodisering
– Verdivurdering av omløpsmidler
– Anleggsmidler
– Lønnskostnader
– Skatt og regnskapsavslutning
– Regnskapsanalyse
Etter registrering via FB kan du prøve ut alle våre kurs gratis.